Un home de 30 anys i nacionalitat colombiana ha mort aquest dissabte a la matinada en un incendi que s'ha produït a casa seva, al barri de Santa Eugènia de Girona. L'avís del foc s'ha rebut pels voltants de dos quarts de tres de la matinada al número 8 del carrer de les Agudes, concretament al pis 3r 6a. Els Bombers han localitzat la víctima inconscient i estirada al terra d'una de les habitacions. Efectius del SEM han intentat reanimar-lo al replà del bloc, sense èxit. L'incendi ha causat una gran fumarada que ha fet evacuar uns 30 veïns de l'edifici i a confinar-ne d'altres. El foc ha deixat també un ferit lleu, un jove de 13 anys intoxicat per inhalació de fum.

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers han rebut l'avís d'alerta a les 2.35 d'aquesta passada matinada. El foc s'ha iniciat al pis 3er 6ena del número 8 del carrer de les Agudes, al barri de Santa Eugènia, a tocar de Salt. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat que han trobat la víctima, inconscient, al terra d'una de les habitacions de l'immoble. Aquesta matinada, la seva parella sentimental ha avisat que el difunt es trobava a l'interior del pis. Quan els Bombers hi han arribat, la porta de l'immoble estava tancada.

L'incendi no ha provocat més ferits, només un jove de 13 anys que ha estat atès pel SEM en el mateix lloc dels fets per una lleu inhalació de fum. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i inicialment tenien diverses hipòtesis. Una d'elles és que la víctima hagués provocat el foc en un intent d'autolesionar-se però aquesta conjectura ha estat finalment descartada i s'ha comprovat que l'incendi ha estat accidental.