La Federació de Serveis Privats de CCOO de Comarques Gironines ha denunciat que, per segon any consecutiu, en alguns espais municipals de Girona les treballadores del servei de neteja de l'empresa Eulen es veuen obligades a fer la seva feina "abrigades amb polars" dins d'alguns col·legis durant el període de vacances de Nadal perquè no poden engegar la calefacció. Concretament s'ha tingut queixes des de les escoles de Taialà, Annexa i Do?meny, entre d'altres, i han traslladat el cas a inspecció de Treball.

El sindicat ha recordat que durant el període de vacances nadalenques de l'any passat, des de l'Ajuntament de Girona "es va tancar la calefacció, sense tenir en compte la feina de les netejadores, que tot i romandre l'accés públic d'escoles, instal·lacions esportives i altres edificis municipals, realitzen la seva tasca de neteja des de primera hora de la matinada". Les treballadores asseguren que han de fer feina amb temperatures properes als zero graus, treballant amb aigua freda i veient-se obligades a abrigar-se, amb tota classe de roba, tenint en compte que no poden fer servir guants, i que els abrics dificulten la mobilitat d'una tasca que per la seva naturalesa requereix agilitat física.

va donar cap ordre, ni d'encendre la calefacció ni d'apagar-la. CCOO havia indicat que amb l'entrada del nou govern de CiU, es va decidir "retallar" la calefacció durant les vacances.

La representant municipal va exposar que es va controlar la temperatura dels centres durant les vacances i que la temperatura mitjana del 23 al 27 de desembre del 2013 havia estat de 12,3 graus. Mai a zero graus. El conflicte de fa un any es va tancar amb el compromís d'obrir la calefacció la primera hora de cada dia (sis a set del matí) perquè la temperatura pugés una mica.