Un nou accident a la nova rotonda entre Pedret i Pont Major a Girona ha posat en peu de guerra els veïns, que fa mesos que reclamen que se´n millori la visibilitat i apunten que l´obra no està ben feta. En aquesta ocasió, el cotxe va acabar dins de la riera després de topar amb la part interior de la rotonda i endur-se la barana d´un dels laterals. El xoc va produir-se la nit de dissabte i cap dels ocupants va resultar ferit. El condutor no hauria donat positiu però sí que hauria accedit a la rotonda amb excés de velocitat.

Des de l´associació de veïns, ahir es va insistir que calen mesures per millorar la senyalització d´una rotonda que segons expliquen apareix enfonsada després d´un canvi de rasant en les dues direccions. També és perillós un carril bici que desemboca al giratori i després no té continuació. A més, diuen que la barana que va cedir amb l´accident no estava ben enganxada, fet que demostraria que l´obra és un «nyap». La rotonda és de colors similars a l´entorn i té molt poca alçada. Segons els veïns, hi ha hagut 17 accidents de de finals d´estiu.

A més, l´entitat recorda que l´Ajuntament es va comprometre a tapar la riera per recuperar zona verda perduda, ja que amb els diners de la baixa de les obres en sobrava per fer-ho. «Serien 120.000 euros. Ens ho vàrem creure, ens han pres el pèl. I ara amb els pressupostos no hi ha cap partida que faci referència a aquesta obra», lamenten.