El comitè electoral nacional del Partit Popular, reunit ahir va aprovar els caps de llista de les quatre capitals catalanes per a les properes eleccions municipals del mes de maig. A Girona, tal com ja estava previst, es va escollir Concepció Veray, que actualment ja és la portaveu del grup municipal a l'Ajuntament gironí. Alberto Fernández ho serà Barcelona, Alejandro Fernández aTarragona i Dolors López a Lleida.

Veray és consultora de comunicació i actualment és diputada al Congrés per Girona, portaveu adjunta d'habitatge a la comissió de Foment, vocal a la comissió d'Indústria, Energia i Turisme i vocal a la comissió de Seguretat Vial. És regidora i portaveu del PP a l'Ajuntament de Girona des de 2003.

Veray va assegurar ahir que es presenta per governar. "Volem ser una alternativa de govern. Volem governar per a tots els barris gironins i per als gironinins no independentistes que l'Ajuntament ha oblidat". La candidata popular va assenyalar que fa temps que està treballant amb un equip pensant en "les necessitats reals de la ciutat" i que" la candidatura tindrà un projecte renovat, engrescador i il·lusionant".

Respecte a l'aprovació del comitè electoral, va agrair el suport dels companys gironins i catalans del partit i en especial al portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, i a la presidenta del Partit Popular Català, Alicia Sánchez-Camacho.