L'Ajuntament de Salt ha decidit suspendre, almenys fins al març, el mercat ambulant dels dilluns al passeig dels Països Catalans degut al seu poc èxit. El consistori ha admès que el mercat no té "el rendiment esperat" malgrat els esforços de difusió per part del consistori i la bona voluntat dels paradistes, i ara buscarà alternatives d'ubicació i millores de funcionament. En cas que no es torni a activar, ?s'ubicarà els paradistes als mercats dels divendres a la Massana.

El regidor d'Esports i Mercat, Francisco Honrado (CiU), explica que el mercat dels dilluns, que va començar el passat mes d'octubre, "no ha sortit com esperàvem i hi ha hagut poca afluència de públic". Per això, de moment han decidit suspendre'l temporalment fins al 9 de març. Llavors serà el moment de decidir, juntament amb els marxants, si amb el bon temps el recuperen, si es canvia d'ubicació o si es deixa de fer definitivament. Pel que fa a un possible trasllat, Honrado assegura que ja estan valorant diferents emplaçaments que discutiran conjuntament amb els paradistes.

En total, el mercat dels dilluns comptava amb 14 marxants registrats, a qui no els sortia a compte muntar la paradeta pel poc públic que hi havia. Pel que fa a les possibles causes de la poca afluència de públic, Honrado creu que les baixes temperatures de l'hivern hi han influït, però també la ubicació.

A banda del mercat cobert, Salt compta amb tres mercats ambulants: el dels dilluns, que és el que s'ha deixat de fer; el dels dimecres, que es fa al carrer Major; i el dels divendres, a la Massana. Si finalment no es reactiva els dels dilluns, als paradistes que no tinguin parada al de divendres podran tenir-hi un lloc, per tal que no es vegin perjudicats.