La candidata del PSC a Girona, Sílvia Paneque, ha instat l'Ajuntament de Girona a atendre les reclamacions dels veïns de Taialà i arranjar les zones que necessiten una actuació urgent. Segons Paneque, s'ha d'arreglar un tram de vorera del carrer Sant Medir perquè el mal estat del terra ha causat lesions a diverses persones. A més, creu que també cal intervenir de forma immediata el parc infantil que hi ha en aquest mateix carrer o el parc de la Riera Rimau.

La cap de files socialista acusa el govern de CiU de "desatenció sistemàtica" d'aquest barri, on, subratlla, no s'ha fet cap actuació de millora de la via púbica des que els convergents van entrar a governar l'any 2011. "L'equip de govern es mira el barri de Taialà de lluny i, per tant, no té coneixement dels problemes que hi ha. I si els sap, no els presta l'atenció que hauria de tenir per garantir la qualitat que mereixen els veïns", afirma Paneque.

Segons la candidata, els veïns lamenten que, malgrat les denúncies que han presentat les persones lesionades a l'oficina municipal del barri, el consistori no ha fet res per arreglar la situació.