La plataforma Aigua és Vida de Girona ha demanat que la comissió que s'està fent sobre l'empresa mixta Aigües de Girona, Salt i Sarrià (Agissa) sigui "totalment oberta, pública i transparent". En aquest sentit, l'entitat no entén per què el treball de la comissió no és públic (tal i com han demanat partits com la CUP), ja que "no estan en joc informacions privades ni personals de ningú, sinó conèixer el funcionament d'un servei públic que és de vital importància per a la ciutadania i que, a més, ha estat qüestionat de forma important per una auditoria". En aquest sentit, asseguren no entendre ni compartir la confidencialitat de les sessions, "i encara menys, que els resultats i conclusions de la comissió no es facin públics fins que finalitzin totes les sessions".

En un comunicat, la plataforma assegura que aquesta manca de transparència en el funcionament de la comissió "no ajuda a esborrar els dubtes que s'han anat posant sobre el funcionament d'Agissa, sinó tot el contrari". Per això, demanen que la comissió continuï la seva tasca i que sigui "totalment transparent".

ICV vol arribar fins al final

Per la seva banda, el portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament, Joan Olòriz, també vol que la comissió arribi fins al final per tal d'aconseguir "tota la veritat i tota la transparència" i no convertir-la en "una eina exclusivament electoral". Olòriz creu que, després de la compareixença del gerent d'Agissa i de l'empresa que ha fet l'auditoria, "falten opinions per contrastar i informació necessària per tenir una imatge ajustada de la gestió". Per això, volen seguir endavant perquè en aquests moments tenen molts dubtes.