Diversos barris de Girona es van omplir ahir de disfresses, música i xerinola per celebrar el carnestoltes. Un dels més concorreguts, com sempre, va ser el de l'esquerra del Ter, que aquest any va ser solidari amb la Fundació Oncolliga. També van celebrar-se els del Pont Major, Pla de Palau-Sant Pau, Santa Eugènia-Can Gibert del Pla i la Devesa-Güell.

Les entitats de l'esquerra del Ter van poder celebrar, ahir sí, el seu Carnaval, que estava previst per al 7 de febrer però que es va haver de posposar per l'amenaça de pluja. Ahir, la rua va sortir de l'aparcament del carrer de la Font (on antigament hi havia la facultat de Dret) i va recórrer els carrers de la zona fins a arribar a la pista esportiva de Torre de Taialà, on van acabar.

A la Devesa-Güell, el Carnaval d'aquest any ha estat especial, ja que ha estrenat ubicació i va acabar el recorregut davant del nou local veïnal de la Rosaleda. Al barri del Pont Major, l'Associació de lleure Les Mosques va ser l'encarregada d'organitzar una rua que va acabar amb un lliurament de premis. A Pla de Palau-Sant Pau, la desfilada va sortir del carrer Narcís Blanch i va acabar amb una festa a la pista de bàsquet de la parròquia.

Finalment, els barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla van celebrar conjuntament el seu Carnaval al centre cívic Can Ninetes. En aquest cas, un grup de veïns va decidir disfressar-se de cotxes i senyals de trànsit per reclamar que l'Ajuntament faci un estudi per millorar el trànsit a l'entorn de l'escola Montfalgars, on fa uns mesos es va produir un atropellament.