Allin Daniel Nistor, un jove que va optar per sortir de festa a Girona la nit de l'11 d'abril de 2014, va asseure's ahir emmanillat a la secció tercera de l'Audiència Provincial de Girona acusat d'haver forçat una estudiant universitària a fer-li una fel·lació en un passadís de la plaça Josep Pla. Inicialment, la fiscal sol·licitava per al jove una pena de 12,9 anys de presó per agressió sexual, lesions i amenaces perquè el jove també hauria colpejat la dona, de 63 anys, que va avisar la policia en veure que l'estudiant demanava ajuda.

Durant l'interrogatori a la qual el va sotmetre la fiscal -Sonia Rovira- el jove va desvincular-se de l'agressió indicant que aquella nit havia sortit de festa amb els amics i quan buscava l'últim bar per fer una copa va trobar-se amb l'estudiant, van estar parlant i van acabar petonejant-se fins que ella li va dir que no volia seguir perquè tenia parella. Seria en aquest moment que ell li va preguntar "per què si has començat una cosa la deixes així?", poc després la noia va començar a cridar i el jove admet que li va posar la mà a la boca perquè no fes escàndol. En aquest moment una dona els va veure i va avisar la policia, tement que fos una violació.

L'estudiant va declarar a porta tancada però no així la dona que va donar la veu d'alarma, que va assegurar haver sentit els crits de la noia mentre el jove l'amenaçava: "O me la llepes o ho pagaràs car".

La testimoni indica que va advertir el jove que havia trucat la policia i el va comminar a deixar la noia en pau inventant-se que l'estava gravant amb la càmera del telèfon. "Em va dir marxa, es va pujar els pantalons i em va pegar" abans d'amenaçar de "matar-la" i agredir també l'estdiant.

A preguntes de l'advocat defensor -Benet Salellas- la dona va haver d'admetre que només va sentir els crits i la noia plorant però que en cap moment va poder veure si estava agenollada davant del presumpte agressor. Fins i tot va admetre que una parella que havia passat per la zona poc abans que ella va veure l'acusat i la víctima i no va fer res.

El cas ha quedat vist per a sentència. A banda de la pena de presó el jove s'enfronta a una multa de 720 euros i el pagament de dues indemnitzacions d'11.350 euros per a la víctima i 3.750 euros per a la dona que hauria colpejat.