La llista d'ERC de Salt comptarà amb el suport de l'exalcalde Salvador Sunyer i l'excandidat del PSC Carles Barceló. El primer tancarà la candidatura, que estarà encapçalada per Jordi Viñas, mentre que Barceló serà el primer suplent. Viñas estarà acompanyat, en els primers llocs de la llista, per Àlex Barceló, Toni Vidal, Isabel Alberch i Núria Thió.

L'assemblea republicana va aprovar ahir la candidatura republicana per a les municipals. Salvador Sunyer i Aimeric, alcalde de Salt pel PSC entre 1983 i 1991, tancarà, simbòlicament, la llista. Sunyer justifica el seu suport a Viñas assenyalant que és "una persona que escolta i té voluntat de diàleg, amb il·lusió per generar un canvi en l'estil de fer política i la consistència d'una candidatura preparada per governar". Viñas, per la seva banda, creu que ?Sunyer representa valors com el respecte per la discrepància, la tolerància i el diàleg, entre altres. Per això, qualifica d'"honor" comptar amb ell i diu que tots els candidats d'ERC s'identifiquen amb la seva manera de fer política.

La meitat de la candidatura està formada per gent independent, vinculada a diferents àmbits professionals i a entitats socials. El número 2, l'enginyer Àlex Barceló, ha estat director i promotor del centre i viver d'empreses laMaret.cat. Toni Vidal és gestor cultural i ha estat vinculat a associacions esportives, educatives i veïnals, mentre que Isabel Alberch és mestra d'educació infantil i forma part de la coral Tribana des de fa quinze anys. Núria Thió, per la seva banda, és psicòloga clínica i sexòloga.

Els següents cinc noms de la llista són Fermí Cunill, president de l'associació de veïns del Barri Vell; Josep Frigola, membre de l'AMPA del col·legi Pompeu Fabra i del Consell Escolar Municipal; Josep Soler, regidor de Serveis Públics entre 2007 i 2011; Montse Galceran, membre durant deu anys de la junta de la penya blaugrana el Ter de Salt, i la mestra Eva Bitlloch, vinculada a l'associació de veïns del Veïnat.

La resta de candidats són Ariana Guerrero, Joan Rigau, Roser Rovira, Àngel Soler, Manel Pont, Eva Aynó, Nuria Gibrat, Joel Molina, Salva Comamala, Esther Santafé i Salvador Sunyer.