CiU de Girona ha fitxat el director de l'escola de Vila-roja, Cristóbal Sánchez, per a la seva candidatura a les municipals. Sánchez ha estat director del centre durant gairebé 30 anys, i en les darreres eleccions va ocupar el lloc número 13 de la candidatura d'ICV-EUiA a la ciutat. D'aquesta manera, CiU va sumant a la seva llista cada cop més persones procedents de diferents tendències polítiques: primer va ser Glòria Plana (ex-PSC, ara a Avancem), després Carles Bonaventura (Reagrupament) i ara Sánchez.

Nascut el 1953 a Andalusia, Sánchez va arribar a Girona amb només tres anys. Diplomat i mestre des de 1972, amb només 18 anys va entrar a l'escola de Vila-roja, primer fent pràctiques, després com a mestre i, des de fa gairebé 30 anys, com a director. Per tant, porta més de quatre dècades treballant en un dels barris més complicats de la ciutat, ja que té una bona part de l'alumnat que ve de la veïna Font de la Pólvora, coneguda per la seva conflictivitat, i també compta amb un important percentatge d'alumnes immigrats.

D'altra banda, Sánchez també ha estat representant dels directors d'escoles gironines a la Junta Central de Directors. Amb el seu fitxatge, CiU guanya un bon interlocutor amb el sector Est de la ciutat, zona que Sánchez coneix perfectament.

Pel que fa a la resta de la llista de CiU, tot apunta a què la majoria de regidors actuals continuaran ocupants els primers llocs i que els fitxatges de Glòria Plana i Sánchez seran les incorporacions més destacades. Està previst que la federació faci pública la seva candidatura la setmana que ve.