La candidata del PSC, Sílvia Paneque, reclama que l'aprovació del Pla Especial de les Pedreres vagi acompanyada de l'informe que ha d'emetre la comissió social que fa de mediadora entre els residents de la zona i l'Ajuntament. "Si realment la voluntat de l'alcalde és la de respectar el dret d'habitatge als residents de les Pedreres, estem segurs que no tindrà cap inconvenient que aquest informe social acompanyi l'aprovació del pla especial de les Pedreres", ha assenyalat la cap de llista socialista.

Paneque critica les formes amb què l'Ajuntament ha actuat amb els veïns. "Les formes han estat del tot incorrectes, molt poc humanes: primer un anunci a premsa sobre el pla especial; després batuda de la policia i tall de llum a famílies que tenen al dia els seus rebuts", va indicar.

En opinió de la candidata socialista, l'acord ha d'incloure o el manteniment a casa seva d'aquelles famílies que hi estan establertes o el seu reallotjament pactat en una zona propera. "Es raonable per a ?tothom que els drets d'habitatge adquirits durant cinquanta anys siguin respectats i que ningú no pot perdre la casa de mig segle dels seus pares de la nit al dia", assenyala Paneque. Per això, lamenta que el Pla s'aprovi dilluns sense l'informe.