La Demarcació de Girona del Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC-Girona) organitzarà aquest any de nou una subhasta solidària amb l'objectiu de recaptar fons per a l'entitat Càritas Diocesana de Girona. La segona edició de la subhasta "Peces d'art, objectes de disseny" es farà el 12 de maig (19.30 hores), al Saló de Descans del Teatre Municipal.

La presidenta del CODIC-Girona, Teresa Casas, ha subratllat la voluntat de l'entitat de "comprometre's amb la societat per a la qual treballa i amb el moment en què viu actualment" i, en aquest sentit, ha fet una crida a tots els gironins i gironines a participar de la subhasta "per tal de poder ajudar totes aquelles persones que es troben en una situació delicada avui en dia".

Per la seva banda, el director de Càritas Diocesana de Girona, Ramon Barnera, ha agraït l'organització de la subhasta per part del CODIC-Girona. "Actes com aquests són els que ens permeten sostenir el nostre treball d'acollida i acompanyament a les persones més vulnerables de la nostra societat". I després de la bona rebuda de la primera edició, esperem que aquest segon any, que a més coincidirà per Temps de Flors s'animi a participar-hi encara més gent", ha remarcat Barnera. Els articles que se subhastaran es podran veure a través del web subhastasolidariagirona.blogspot.com.es a partir de l'1 de maig.