El restaurant Can Lloret, a la plaça Independència de Girona, ja és història. Ahir al migdia es van servir els últims àpats. En ser dijous, molts dels presents van escollir un arròs. Un dels llegendaris arrossos que havien popularitzat l´emblemàtic establiment gastronòmic.

El restaurant, famós per la seva cuina tradicional catalana, però adaptada als temps d'avui i amb vistes a les cases de l´Onyar, es va fundar el 1959 per Fèlix Lloret Nuch i Maria Fontané Serra, pares de l´actual propietari, Joan Lloret, que juntamentment amb la seva esposa, Pilar Vila, han portat el negoci endavant els darrers anys. Durant molts anys hi va cuinar la mare dels germans Roca, Montserrat Fontané Serra, tia de Joan Lloret.

Ahir a la tarda, poc després de servir els darrers menús, els mateixos propietaris i altres treballadors van començar a desmuntar l´interior del local. A la tarda, ja no hi havia les lletres del nom del local a la façana. Els treballs es feien amb la persiana mig abaixada i, probablement, amb el cor encongit. El local es reconvertirà en un altre negoci gastronòmic, molt probablement d´hamburgueses, frankfurts, entrepans i tapes. Les obres de reforma podrien començar ben aviat.