El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) prepara, per aquest dissabte, una gran jornada matinal de portes obertes (de les nou del matí a les tres de la tarda) als complexos esportius de Sant Narcís, Palau-sacosta i Sant Ponç. Allà hi haurà múltiples activitats per a socis i no socis, que aniran des d'una Masterclass de Zumba a càrrec del coreògraf i instructor titulat Joan Abel Fayet, a "tastets" d'esports on es podrà gaudir del bàsquet, handbol, hoquei patins, gimnàstica rítmica, judo, tennis, pàdel, rugbi, a activitats culturals com el Gran Dictat amb la col·laboració del CNL o l'Hora del Vermut, i també de lleure, com la Gran Festa d'aniversari amb tallers infantils i un concert de Jordi Tonietti.

L'objectiu és donar a conèixer les activitats que es fan des del ?GEiEG i que alguns cops són poc conegudes per als que no són usuaris de l'entitat. La jornada batejada com "Us volem sorprendre" vol aconseguir que es coneguin espais poc freqüentats del Grup com el bosc de Palau, les pistes de tennis de terra batuda, la caseta del bosc on es fan les festes d'aniversaris, el rocòdrom, les classes de Zumba, les classes de natació per a nadons, entre altres. La Jornada vol servir per "obrir el GEiEG a la ciutat perquè es pugui comprovar de primera mà que estem oberts a la ciutadania i que tothom que ho desitgi pot ser soci i fins i tot, usuari per un preu molt assequible" ha comentat Francesc Cayuela, president del GEiEG.

El Grup sempre ha utilitzat el lema "el GEiEG és esport, és cultura, és Girona" i per això es vol acostar de manera directa a tots els ciutadans que podien veure el Grup com un lloc "inaccessible". Dissabte a les instal·lacions es durà a terme una promoció per poder-se fer soci al moment i així gaudir de l'entitat que disposa de més metres quadrats d'instal·lacions i activitats de tota la demarcació.