Prop de 200 joves assistents al Fòrum Impulsa podran interactuar amb ponents, premiats i experts de diferents disciplines durant els Close Encounters, unes trobades de format reduït que en aquesta edició se celebraran el dia 26 de juny aprofitant l'hora de dinar, un cop acabades les activitats programades al Palau de Congressos de Girona.

L'objectiu d'aquestes trobades és facilitar la conversa i l'intercanvi d'experiències i projectes entre joves menors de 35 anys i persones de reconegut prestigi en els seus àmbits professionals. Per assolir aquest objectiu, els Close Encounters s'han organitzat en un format reduït, en taules amb un màxim de 10 joves, i en dos locals: el Restaurant Boira i el Restaurant Casa Marieta. Les 200 places per la desena de trobades s'han esgotat en deu dies.

Els Close Encounters giraran sobre temàtiques com ara «La innovació en l'era digital» (Francesc Fajula, director d'Innovació de Banc Sabadell); «Com construir empreses "customer-centric"?» (Carina Szpilka, fundadora del fons de capital-risc K Fund) o «El que ningú ens explica quan decidim convertir-nos en emprenedors» (Carlota Mateos, fundadora i CEO de Rusticae i Young Global Leader del Fòrum Econòmic Mundial de Davos). Andrew Devenport, CEO de Youth Business International; Anna Maria Llopis, fundadora i consellera delegada de ideas4all i fundadora de Open Bank o Adrián García-Aranyos, managing director d'Endevour España, són altresparticipants.

En les trobades hi figuren també diversos membres del Patronat i el Consell Assessor de la Fundació Princesa de Girona, com el seu president, Antoni Esteve, que analitzarà l'emprenedoria en el món de la ciència, i els vicepresidents Gonzalo Rodés (Surt de la teva zona de confort) i Jaime Carvajal (Capital risc: què busquen els inversors?). Joan Baptista Renart, conseller delegat de Vichy Catalán, posarà sobre la taula el tema Renéixer després de 130 anys i una actitud positiva. «L'elevat nombre d'inscrits ens fa ser molt optimistes respecte a l'encert d'aquest format participatiu», ha assegurat Mònica Margarit, directora de la Fundació.