El coordinador de Ciutadans a la provincia de Girona i portaveu en aquesta ciutat, Jean Castel, va afirmar que el seu partit «no donarà suport a un govern que no compleixi amb els requisits mínims de respecte a les lleis, transparència i servei al ciutadà».

Castel va assegurar que «la prioritat del nostre partit són els ciutadans de Girona. Per aconseguir el futur hem de consolidar el present. Retallar serveis socials mentre es compren col·lecions d'art no són elements compatibles ni amb els nostres valors ni amb el nostre programa».

El futur regidor de l'Ajuntament de Girona va emfatitzar que «la nostra prioritat són els ciutadans, reforçar els serveis, la dinamització econòmica i cultural i les millores a la ciutat».

Castel va recordar que «hem vingut a fer realitat el nostre programa. No s'entendria un pacte que no cobrís els punts bàsics de negociació i els elements a què ens hem compromès amb la ciutat de Girona».

Jean Castel ha apuntat que «punts fonamentals són la no corrupció, la transparència i el respecte a les lleis, elements que semblen obvis en tot govern, però davant els quals Puigdemont no té ni intenció ni interès».

«La nostra tasca no se centrarà ni en el seguidisme del Partit Popular, ni en la confrontació del PSC, ni en la complicitat d'ERC. La nostra tasca és i serà la de treballar per una Girona millor, més sòlida i de futur» va concloure Jean Castel.