Creen una guia turística de Girona per a telèfons mòbils i tauletes

Està disponible en cinc idiomes, conté textos de l'escriptor Miquel Fañanàs i inclou informació bàsica però també detalls desconeguts

08.06.2015 | 07:09
Creen una guia turística de Girona per a telèfons mòbils i tauletes

Els amants de Girona o tots els interessats a conèixer els racons i atractius de la ciutat, el seu passat i altres dades d'interès disposen d'una nova guia turística per a dispositius mòbils i tauletes. L'aplicació ideada per JAS Edicions de la mà de Jordi Fañanàs, permet fer un recorregut per la ciutat amb textos del periodista i escriptor gironí Miquel Fañanàs, amb fotografies de Jordi Torres.

Aquesta guia global permet fer un recorregut pels espais de la ciutat més atractius per als turistes, així com els monuments o els museus, alhora que dóna l'opció de conèixer aquells aspectes menys coneguts de Girona, com les llegendes de la ciutat o diverses curiositats, com per exemple, descobrir quina és i on està la plaça més petita del món. Fins i tot s'informa del Girona Futbol Club, dels museus i dels festivals que es van fent al municipi al llarg de l'any. La intenció és esdevenir una eina útil per conèixer més profundament Girona, i que sigui útil per als turistes, però també interessant per als gironins. També incorpora l'aplicació i tots els serveis de "Girona In" dissenyada per l'Ajuntament, així com un plànol per fer geolocalitzacions. En aquest sentit, per exemple, pot ser molt útil per poder seguir les rutes i caminades que es proposen per entorns verds.

Hi ha capítols dedicats a la Girona jueva i a la Girona misteriosa que incorporen elements que poden passar desapercebuts per als mateixos gironins. A banda d'aquests dos capítols, a la guia es pot trobar un apartat dedicat a la Girona antiga, un altre dedicat a la Girona de Josep Pla, un a la Girona de Rafael Masó (on es poden conèixer detalls de la seva biografia i de les seves obres principals) i un altre a la Girona pecadora, a més d'informació sobre l'entorn natural de la ciutat i altres dades d'interès.

L'aplicació, sota el nom de Guia de Girona, ja està disponible per a Android i per a iPhone. Té un cost de descàrrega d'1,99 euros (+ IVA). Està disponible en català, castellà, anglès, francès i rus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona

Centenars de persones es concentren a la Plaça del Vi

Centenars de persones es concentren a la Plaça del Vi

L'empresonament dels líders d'Òmnium Cultural i l'Assamblea Nacional Catalana han provocat una...

Descobreix les novetats del programa de les Fires de Girona d´aquest any

Descobreix les novetats del programa de les Fires de Girona d´aquest any

L'ajuntament presenta més de 200 propostes i destaca l'obertura als barris i la creació de dos...

Girona homenatja la figura de Lluís Companys

Girona homenatja la figura de Lluís Companys

Diferents entitats han fet ofrenes florals davant l'estàtua situada la plaça dedicada a...

Les entitats veïnals de Girona veuen inacceptables les obres d´Adif a la nit

Les entitats veïnals de Girona veuen inacceptables les obres d´Adif a la nit

La Federació exigeix que el treball sorollós es faci de dia, reclama que no se superin els...

Enllaços recomanats: Premis cinema