L'empresa adjudicatària de les obres per millorar els Jardins de les Pedreres de Girona ha començat recentment els treballs de reforma. Les tasques han de permetre instal·lar-hi una guingueta-bar d'uns 40 metres quadrats que també comptarà amb un lavabo públic. En el passat ja s'han fet proves per tal de comprovar l'eficència d'un equipament d'aquest tipus.

Les actuacions també preveuen canviar part de la superfície, que ara és de sorra i terra. En aquest sentit, el projecte preveu la creació d'un camí de formigó que anirà des de les escales que baixen als Jardins de la Infància fins pràcticament a l'accés a La Mercè. Això ha de permetre, per exemple, el pas més còmode de cotxets amb nens, persones amb cadira de rodes i altres elements amb rodes.

Els treballs van a càrrec de l'empresa construccions Pere Miquel SA que va guanyar el concurs públic en presentar una oferta per valor d'uns 135.000 euros quan el preu de sortida voltava els 181.000 euros. Els treballs han de durar tres mesos.

Aquestes obres de reforma responen a una demanda històrica dels residents i de l'Associació de Veïns Pedreres- Fora Muralla i i forma part dels pressupostos participats corresponents al 2013.