Enxampats quan volien entrar a robar en un bar de Can Gibert del Pla a través d'un butron des de l'habitació de comptadors de l'immoble del costat. Així és com la Policia Municipal de Girona va enxampar dos lladres que han fet anar de corcoll els cossos policials els últims mesos. I és que haurien participat a més d'aquest robatori en cinc més i on sempre havien usat el mateix sistema.

Els dos arrestats són Calin Ciprian V., de 35 anys i veí de Maçanet de la Selva, i Anatolie P., de 33 anys i veí de Sabadell. Ambdós van quedar acusats d'un delicte de robatori amb força. Un cop lliurats el detinguts, la Unitat d'Investigació de Mossos d'Esquadra, els va poder relacionar amb cinc delictes més de robatori amb força. Aquests delictes que ara se'ls imputen s'haurien produït el 22 de febrer en una perfumeria de Girona, el 21 de març en un estanc de Montilivi el 22 d'abril en un bar de Girona, el 15 de maig en un bar del carrer Sant Eugènia de Salt i l'emdemà en una farmàcia de Girona.

L'enxampada in fraganti arrenca la matinada del 12 de juny quan un veí va alertar una patrulla formada per dos agents de la Policia Municipal de Girona, que es trobava al passeig d'Olot fent tasques de vigilància i seguretat ciutadana. La persona va informar que havia vist sortir un home de l'interior de l'armari dels comptadors de la comunitat d'un immoble del carrer dels Bastiments. Seguidament, els policies van entrar a aquesta comunitat i, quan van obrir la porta de l'armari dels comptadors, van veure que a dins hi havia tot d'eines de paleta i restes de runes procedents d'un forat a la paret. Per mitjà d'aquest forat, que encara no estava acabat, s'hauria pogut accedir a l'establiment del costat.

Davant la sospita que es tractés d'un robatori pel sistema del butró, els agents van demanar més reforços per començar la recerca del sospitós, del qual se sospitava que podria estar amagat per les rodalies. Seguidament, fins al lloc dels fets s'hi van adreçar unitats de la Policia Municipal i dels Mossos.

Dos agents de la Policia Municipal de Girona van trobar-se dos homes amagats darrere d'una columna del segons pis de l'edifici. Els sospitosos, que anaven bruts de pols i ciment, en veure els agents de la policia, no van oposar resistència. Davant d'aquests fets, els agents van detenir els dos homes.