A l'UCI (Unitat de Cures Intensives) de l'hospital Josep Trueta és on ha acabat un vianant que estava creuant el passeig Sant Joan Bosco de Pont Major. Per causes que es desconeixen un cotxe el va atropellar en una zona propera a un pas de vianants del barri de Girona, que és a prop d'una benzinera.

Ràpidament al lloc s'hi van desplaçar efectius d'emergències. Dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) s'hi van desplaçar. Un dels vehicles van traslladar la víctima en estat crític fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Un cop allà, l'home, que presentava un traumatisme cranioencefàlic, va ingressar a l'UCI on, en el moment de tancar l'edició, encara es trobava ahir en estat greu. La víctima té uns 63 anys i anava vestit amb una bata blanca en el moment del tràgic succés, segons fonts presencials.

Les causes de l'accident de trànsit encara es troben per determinar. Si bé, la Policia Municipal ahir va obrir diligències informatives i es troba fent l'atestat, que haurà de dirimir la responsabilitat de la conductora del turisme que va atropellar l'home a l'alçada dels carrers Pedret amb Sant Joan Bosco. En les tasques d'emergències a banda del SEM i la Policia Municipal de Girona, també van traslladar-s'hi dues dotacions dels Bombers.

A causa de l'accident es van produir retencions a la zona, una via important perquè és una de les entrades a la ciutat de Girona si es ve de la zona de Sarrià de Ter o la Bisbal. La Policia Municipal hi va estar fent pas alternatiu prop d'una hora.

Aquest accident de trànsit greu es produeix quan feia 24 hores d'un tràgic succés al barri de Montjuïc. Aquest diumenge va morir un jove de 25 anys en perdre el control i caure de la moto a primera hora del matí. Malgrat els intents, els serveis d'emergències no li van poder salvar la vida.