Els pares d'un menor de Girona han denunciat un presumpte cas d'assetjament homòfob al seu fill en l'àmbit de l'escola que s'hauria produït durant els dos últims anys, segons informa el president de l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH), Eugeni Rodríguez.

La víctima, de catorze anys, hauria estat desprotegida al centre educatiu del qual és alumne, segons la versió que els progenitors han traslladat al OCH, que recorda que la llei obliga a adoptar mesures i activar protocols quan un estudiant es troba en aquesta situació.

Els pares han presentat denúncia als Mossos d'Esquadra, mentre que, des de l'OCH, s'ha informat dels fets als responsables de l'àrea per la igualtat de tracte del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, que han actuat "de manera immediata", segons Eugeni Rodríguez.

Rodríguez ha subratllat que si es confirma que l'escola no va activar els protocols davant aquestes situacions tal com obliga la llei aprovada l'any passat al Parlament català s'estaria davant "un cas gravíssim".