L'Ajuntament de Girona ha prohibit aparcar al final del carrer Bellavista, al barri de les Pedreres. Es tracta d'un espai on els vehicles hi estacionaven per evitar haver de pagar a les places de zona verda d'aparcament que hi ha al llarg del carrer i dels vials propers.

La raó esgrimida per l'Ajuntament, segons consta en el senyal de trànsit és «per recollida de residus». De fet, allà hi ha un contenidor de rebuig que els veïns de la zona van reclamar amb insistència quan es va fer el desplegament dels nous recipients per tota la ciutat. Com que antigament n'hi havia hagut i amb els nous contenidors no se n'hi va col·locar cap, els veïns van continuar deixant les bosses allà i enganxant cartells reclamant que tornés a ser un punt de recollida fins que ho van aconseguir. Des d'aleshores, el camió esquivava que recull les deixalles havia de fer marxa enrera entre els vehicles per arribar al contenidor.

Ara però, s'ha prohibit aparcar a tota la zona per permetre que el camió pugui entrar fins al final del carrer sense fer-ho marxa enrera i, a més, permetre-li girar i tornar per on ha vingut, ja que el carrer acaba tallat.

Alguns dels qui fins ara aparcaven en aquest punt, on s'hi podia contar vint cotxes, es queixaven en considera la decisió una mesura «recaptatòria» i indicaven que «si fins ara s'hi podia aparcar i el camió de la recollida d'escombraries ja feia la seva feina, no entenem que ara ho restringeixin».

El carrer Bellavista havia estat un dels punts de trànsit més conflictius de les Pedreres, ja que antigament s'hi aparcaven vehicles als dos costats de carrer i probvocava problemes de circulació als veïns de la zona.

Aquest és només un dels punts de la zona alta de les Pedreres on es poden veure cotxes aparcats en situació poc hortodoxa. També se'n poden veure als ramals de terra a tocar de la cruïlla amb la Pujada Torre d'Alfons XII, on s'hi solen amuntegar dues dotzenes de cotxes. També n'hi ha en un voral de la pròpia Pujada a la Torre. Quan el vial canvia de nom i passa a dir-se carrer dels Caputxins, es reprodueix la situació: es poden veure vehicles estacionats al peu d'una antiga pedrera i en una rampa d'accés.