Els spirants que ja havien passat la primera "criba" havien d'omplir un formulari on es preguntaven diferents qüestions. Als homes, se'ls hi preguntava si estan disposats a afaitar-se el cap i la barba. O si els hi faria res tallar-se els cabells. També se'ls informava que l'horari de rodatge serà de les quatre de la matinada a dos quarts de nou del vespre. Un horari maratonià, que podria fer tirar enrera algú. És també un dels motius pels quals l'empresa del "càsting" la malaguenya Modexpor Internacional, prioritza la gent gironina. No vol que la gent arribi cansada pels viatges.

Tot plegat començava en una porta lateral del Palau de Fires. En aquesta porta és on hi havien els primers descartats. En un moment donat, un dels seleccionadors va exclamar:"Que aixequi la mà el qui sigui de Girona!". Els qui no van alçar el braç, van quedar automàticament eliminats. Allà també es miraven els braços i les cames per si s'observava algun tatuatge. A alguns fins i tot se'ls va fer aixecar la camiseta. O els cabells, que no fossin massa "moderns".

Era només un mètode de triatge, que algú podria pensar que simplement servia per alleugerir el gruix de la cua. en cap cas es va tractar d'un "càsting" on s'havien de demostrar les habilitats. Molts dels descartats ho eren ja a simple vista, pel físic o per qualsevol detall.

El que van aconseguir passar la porta del Palau de Fires, van haver de pujar al primer pis, on van omplir un formulari s'havien d'omplir les dades personals (com l'edat, el domicili o el coneixement de l'anglès), les talles de diferents peces de roba o si estarien disposats a afaitar-se-se el cabell. A continuació baixaven a la planta baixa on se'ls hi feia ensenyar el DNI per comparar-ho amb les dades del formulari. Finalment, se'ls hi feia diverses fotografies. Una de cara i una de perfil.

Hi havia qui feia el procés seguit i a altres se'ls hi donava un número perquè completessin els passos a la tarda. O avui. D'aquesta manera, anaven seleccionant més ràpid els que encara hi havia a la cua. Serà en funció d'aquesta foto que el director del rodatge anirà escollint quins extres va triant. Se'ls trucarà "els propers dies" per informar-los que han estat triats i si és un dia concret o tots. Dels 2.400 elegits, màxim seran un miler.