Un lladre ha intentat entrar a robar a una casa del barri de Palau de Girona aquest dimarts a la tarda. És la segona vegada en una setmana que la propietària s'ha enfrontat a intrusos perquè el dimarts passat ja va enxampar 'in fraganti' dos homes que havien aconseguit accedit a l'habitatge forçant l'entrada. En aquella ocasió, es van endur algunes joies i rellotges. Aquest dimarts cap a les sis de la tarda, a plena llum del dia, la dona ha sentit fressa i quan ha anat a veure què passava s'ha trobat amb un intrús. En veure la propietària, que anava armada amb un ganivet per si s'havia de defensar, el lladre ha fugit. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per atrapar els delinqüents.

Aquest dimarts a la tarda, un lladre ha intentat entrar de nou en el mateix habitatge de Palau, a pocs metres del Club de Tennis Girona, on el passat 23 de juny al migdia dos delinqüents home ja es va endur algunes joies després d'enfrontar-se amb la propietària.

De nou a plena llum del dia, la víctima ha sentir soroll i ha vist l'ombra de l'assaltant a l'exterior, moment en què s'ha dirigit a la cuina per agafar un ganivet per si li calia defensar-se, ja que -durant quatre minuts- l'home ha tractat d'entrar al domicili forçant la porta principal. Segons els Mossos d'Esquadra, el delinqüent ha saltat la tanca perimetral de la casa i, un cop a la zona enjardinada, ha començat a manipular l'accés que ja havien forçat els altres lladres.

Segons fonts properes a la víctima, no es tractaria del mateix lladre amb qui la propietària de l'habitatge es va enfrontar el dimarts anterior a la tarda i que va aconseguir fugir acompanyat d'un còmplice. El d'aquest dimarts, era un home d'uns 50 anys, que ha escapat en ser descobert.