Norman Reedus: "Els supervivents de 'The Walking Dead' són animals salvatges"

"La sisena temporada serà molt diferent de les anteriors", ha confirmat l'actor que dóna vida a Daryl Dixon

28.09.2015 | 21:04
Norman Reedus és Daryl Dixon a TWD.

Segueixen arribant novetats de la sisena temporada de The Walking Dead gràcies als protagonistes de la sèrie. Si ahir Andrew Lincoln (Rick) assegurava que el retorn serà inesperat i brutal, ara Norman Reedus (Daryl) destaca que els supervivents són com "animals salvatges" tractant de viure en comunitat.

Alexandria està a punt de viure una guerra civil. Així ho ha confessat Norman Reedus, al·legant que la tensió en l'ambient dins de la Zona Segura és palpable i els habitants són com "animals salvatges".

"La sisena temporada serà molt diferent de les anteriors", confirmava Reedus. "És com un grup que comença a ser estable i lluita per aconseguir aquesta estabilitat tractant d'esbrinar si realment poden viure com a persones", avançava l'actor.

Després de tot pel que han hagut de passar els supervivents, n'hi ha alguns que han anat massa lluny. "És com si agafessis un munt d'animals salvatges i els posessis en un mateix entorn. Alguns segueixen preferint ser animals salvatges i no poden trobar una manera de ser alguna cosa més", revelava Reedus.

L'intèrpret concloïa explicant: "Hem arribat a un lloc on podem viure en comunitat i això ens manté en un estat de confusió intern, tractant de descobrir si això és possible".

Segons Andrew Lincoln, la sisena temporada de The Walking Dead és la més atrevida i ambiciosa de la sèrie fins a la data i, fins i tot, conté un parell d'episodis que l'actor qualifica com "els millors".

The Walking Dead tornarà a la petita pantalla l'11 d'octubre amb un episodi més extens del que és habitual, que contindrà grans dosis d'acció. Tan sols un dia després, el 12 d'octubre farà el mateix a FOX Espanya.

Per amenitzar l'espera, els fans de la sèrie poden gaudir de Fear the Walking Dead, l'spin-off de l'apocalíptica ficció zombi, que començarà el seu camí televisiva el pròxim 23 d'agost.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema