Unió de Joves de les Comarques Gironines nega que s'hagi dissolt

Convocarà una assemblea per triar comitè executiu

14.07.2015 | 15:06

Unió de Joves de les Comarques Gironines ha negat que s'hagi dissolt perquè "quatre persones han decidit marxar del partit i dimitir, per tant, dels seus càrrecs en l'executiva" i ha anunciat que es convocarà una assemblea per triar els seus substituts. En un comunicat, assegura que "no es pot dissoldre un òrgan contemplat estatutàriament" i ha assenyalat que de moment les persones que assumiran la gestió intercomarcal són Ariadna Pujol i Raquel Sánchez, que ja formaven part de l'executiva, i Jordi Zambrano, que també en va ser membre. Aquest dilluns el fins ara president, Jordi Rubio, va assegurar que Unió de Joves s'havia dissolt després que el 90% dels membres del comitè executiu dimitissin.

Segons el secretari d'organització nacional d'Unió de Joves, Joan Carles Bailach, "el funcionament de la intercomarcal continua amb les persones designades que rebran el ple suport de l'executiva nacional per preparar l'assemblea en la qual s'escollirà el seu Comitè Executiu Intercomarcal".

"Per molt que vulguin donar la imatge errònia que la intercomarcal es dissol, en cap cas es pot dissoldre aquest òrgan", ha reiterat Bailach, que ha obert la porta de la formació "a totes aquelles persones que s'hi vulguin sumar per treballar per aquest projecte sòlid i engrescador i amb un ferm compromís amb el país i el territori".

Aquest dilluns al vespre, el fins ara president de l'executiva de la Unió de Joves de les Comarques Gironines, va anunciar que la formació s'havia dissolt després de la seva dimissió i de més del 90% dels membres del Comitè Executiu per la "deriva" que havia pres el partit en les darreres setmanes. En un comunicat, va criticar que l'actual direcció d'Unió no fos "capaç de gestionar els desitjos d'un 46% de la militància", en referència al dret a decidir, i va donar suport al caràcter plebiscitari de les eleccions del 27-S.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema