La portaveu del PP a Girona, Concepció Veray, va atacar durament l'equip de govern per la normativa que impedeix agrupar les taules de les terrasses dels establiments de restauració a partir de les onze de la nit a les zones de sensibilitat acústica, sobretot el Barri Vell. Veray considera «absurd» i «rídicual» que l'Ajuntament hagi optar per aquesta opció i va preguntar que li pot dir a una parella que té tres fills: «Hauran de partir-se i posar els fills en una taula i i els pares a una altra?», va ironitzar. La representant popular va deixar reclamar a l'Ajuntament que faci «marxa enrera» i va etzibar que «és ridícul predicar en favor del turisme i després considerar que cinc són multitud».

La regidora del PP?va assenyalar que el govenr local no ha valorat les conseqüències d'aquesta mesura que al seu parer «pot portar molts problemes i crear precedents». Veray va explicar que si es considera que hi ha algun problema en algun punt, que es facin controls però que no es prohibeixi de per si agrupar taules.

En tres zones concretes

La regidora d'Urbanisme i Activitats, Marta Madrenas, va assenyalar que aquesta mesura només «s'aplica» a deu terrasses de tres zones:?Pou Rodó, plaça General Fornàs i Pujasa Sant Feliu, que són zones especialment sensibles acústicament. Va assegurar que la mesura fa tres anys que s'aplica però que fins ara només s'indicava als deu establiments quan obtenien la llicència de la terrassa i que aquest any s'ha canviat el sistema per «seguretat jurídica». «Hem fet una normativa més generèrica per tenir més cobertura», va apuntar Madrenas.?No obstant, manté que només es controla el compliment en els tres punts sensibles esmentats.