Una altra gallina decapitada. Possiblement l'animal va ser mort la nit de dimecres a dijous i llançada al riu Onyar. Un veí va avisar a l'Ajuntament que hi havia una gallina sense cap. En els darrers temps han aparegut diverses aus en el mateix estat en diferents punts de la ciutat. Moltes s'han trobat precisament en el mateix punt que la que va aparèixer ahir al matí a l'Onyar. La gallina estava a l'aigua just al punt on s'acabava el bosc i comença el tram de ciment, on per una banda es pot baixar a la llera riu pel carrer del Carme amb una escala i pel carrer Emili Grahit per una rampa.

La policia municipal ha rebut avisos les darreres setmanes de la presència de gallines decapitades en el tram de riu ciutat entre la zona boscosa del cementiri i el pont que connecta el carrer del Carme amb la plaça dels Països Catalans. També se n'ha trobat al Pont Major i a la zona del parc de Vista Alegre, a la confluència entre els carrers Taquígraf Martí i Olivera.

Al darrere d'aquests decapitacions hi podria haver diferents possibilitats. Podria tractar-se simplement de vandalisme i maltractament animal, podria tractar-se d'algun tipus d'avís o ritus entre bandes rivals que freqüentin les zones, o algun tipus de màgia negra o vudú.