CDC defensa l´actuació de l´alcalde a l´incendi

En un comunicat enviat pel partit desaproven les paraules de Josep Quintanas i el titllen de no ser honest

27.07.2015 | 15:13
Puigdemont observa l´incendi.
Puigdemont observa l´incendi.

La direcció de CDC a Girona ha emès un comunicat en què defensa l'actuació de l'alcalde davant l'incendi originat a les Pedreres i critiquen l'opinió de Josep Quintanas publicada al Diari de Girona aquest divendres, 24 de juliol. Retreuen, en el comunicat, "la seva inquina cap a l'alcalde i tot allò que es mou a l'entorn de Convergència". Declaren que "estendre la brama que l'alcalde no va ser a l'incendi és desconèixer la realitat i creure's el relat de la seva candidata". Defensen que l'alcalde, Carles Puigdemont, va estar des del primer minut "coordinant les gestions dels regidors directament responsables -del barri, de seguretat, de serveis socials i de medi natural-, la informació amb el cos de Bombers i el departament d'Interior" i van recordar que el mateix conseller s'hi va implicar personalment.
Expliquen en el mateix comunicat, que més enllà de la informació als mitjans i les explicacions presencials als afectats, "també va participar en la reunió de coordinació informativa del mateix dia a dos quarts d'onze de la nit en el centre de comandament que els bombers havien situat a l'esplanada del Parc Científic". Per sufocar l'incendi es van destinar quinze mitjans aeris, una concentració que el comunicat descriu d'excepcional; "no es mobilitzen per què sí. Tot això el senyor Quintanas ja ho sap, però com li sol passar sovint, la realitat no li importa gens", afirmen els convergents.
Respecte a l'opinió de Josep Quintanas el partit afirma al comunicat que "els seus articles carregats de ressentiment poden confondre, i per això de tant en tant cal recordar qui és i per qui escriu el senyor Quintanas". Afegeixen que si Quintanas vol ser honest, "si no vol ser un manipulador de la realitat -cosa que, atesa la seva trajectòria, ja entenem que li costa massa-, hauria de signar els articles amb tot el reguitzell de responsabilitats públiques i polítiques que ha exercit i exerceix". Denuncien que no és honest "continuar fent campanya política amagat rere una suposada neutralitat d'opinador per part de qui no només té un carnet i una trajectòria sinó de qui forma part de la candidatura d'un dels grups de l'oposició a l'Ajuntament". Critiquen que un membre de l'oposició que "escriu com a pretès opinador independent no és honest ni transparent" i afegeixen que, "si no ho fa ell, almenys el diari en què escriu hauria de tenir el respecte cap als seus lectors d'aclarir-los-ho".
Finalment aclareixen que "Quintanas pot continuar opinant i escrivint el que vulgui, és ben lliure de fer-ho i el diari de publicar-ho, però li demanen que sigui més honest, més transparent... i que no continuï amagant l'ou".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona

Imatge de la fira celebrada a Califòrnia.
Girona es convertirà en capital europea de la bicicleta

Girona es convertirà en capital europea de la bicicleta

La ciutat acollirà al 2017 la Sea Otter Europe, el festival del sector més gran del món, per...

´Cada any em trobo amb clientes que han estat abusades sexualment per Fires´

´Cada any em trobo amb clientes que han estat abusades sexualment per Fires´

La sexologa Marina Castro explica que moltes agressions no es denuncien - Repartirà 10.000...

Salt farà servir feromones de llop per protegir les hortes dels senglars

Salt farà servir feromones de llop per protegir les hortes dels senglars

El sistema es complementarà amb una protecció electrificada

Girona vol que el Circ Raluy retiri un cartell perquè el veu «sexista»

Girona vol que el Circ Raluy retiri un cartell perquè el veu «sexista»

Segons Madrenas, les dues noies que hi apareixen són mostrades «com un producte eròtic»

El Palau de Justícia no tindrà parada de Girocleta

El Palau de Justícia no tindrà parada de Girocleta

El regidor Joan Alcalà ho descarta «a curt termini» perquè la de Miquel de Palol ja està...

Canviar el nom d´un carrer no és tan fàcil

Canviar el nom d´un carrer no és tan fàcil

S'ha fet però es causen maldecaps als veïns

Enllaços recomanats: Premis cinema