La línia del tren d'alta velocitat (TAV) de la demarcació de Girona continua la seva tendència positiva en el nombre de viatgers. Segons ha informat Renfe en un comunicat, el primer semestre d'aquest any un total de 423.100 usuaris han utilitzat el TAV (que inclou tant els serveis AVE com Avant) entre Girona i Barcelona. Això suposa un creixement del 23,59% respecte al primer semestre del 2014.

Els altres trajectes gironins del TAV també han registrat un increment en el nombre de passatgers. Els usuaris de la línia entre Figueres i Barcelona han augmentat un 13,25% des del gener fins al juny del 2015 respecte al mateix període de l'any passat, amb un total de 161.100 viatgers. El primer semestre d'enguany els passatgers també han crescut un 3,5% en el recorregut entre Girona i Madrid, amb un total de 55.200 usuaris.

Per acabar, Renfe ha aprofitat per subratllar que la línia del TAV que connecta Figueres, Girona, Barcelona, Saragossa i Madrid (amb els serveis AVE i Avant) ha transportat, de manera conjunta, més de quatre milions de viatgers. En concret, 4.088.200 viatgers entre el gener i el juny d'aquest any; això ha suposat un increment del 5,8% respecte al mateix període del 2014.