La marca sueca H&M ampliarà i remodelarà fins als 2.500 metres quadrats la seva botiga situada al centre comercial Espai Gironès de Salt. L'establiment, inclosa la part ja existent, serà reformat per complet, disposarà de 455 metres quadrats més i tindrà dues plantes -actualment en té una-, connectades per una escala interior. Està previst que l'establiment estigui preparat per obrir de nou a la tardor.

A més, la marca sueca, que ofereix una àmplia i variada gamma d'articles, ha optat per convertir aquesta botiga en un centre de referència a la zona per la bona trajectòria de les xifres de vendes. Segons les darreres dades, que fan referència al primer trimestre d'aquest any, posen de manifest que de març de 2014 a març de 2015 les vendes a l'Espai Gironès, van créixer un 4% en relació al mateix període de l'any anterior fins a situar-se als 96 milions d'euros. En relació al nombre de visites, es van incrementar un 3,5%. Els sectors que més han crescut són el de moda, telefonia, restauració i oci. Actualment el centre comercial acull a les seves instal·lacions 122 establiments. Pel que fa al tipus de visitant, es tracta d'un públic familiar que prové no només de les comarques gironines sinó també del sud de França i de la província de Barcelona, a més de turistes francesos, anglesos, holandesos i russos.

L'operació d'H&M s'emmarca en el pla de renovació i adaptació que el centre comercial està duent a terme un cop ha arribat al 10è aniversari de la seva posada en funcionament.