Un motorista de 44 anys ha mort aquest dimarts en un xoc amb un tràiler en una de les sortides de Girona. L'accident ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda a l'encreuament que hi ha entre la carretera C-255 i l'accés a la pedrera d'en Rubau. El camió ha trencat a l'esquerra per anar fins a l'empresa i ha estat aleshores quan ha xocat amb el motorista, que circulava en sentit Campdorà. Les rodes del camió han passat per sobre de la víctima, un veí de Girona, que ha quedat estès al mig de la calçada. Fins al lloc s'hi han desplaçat efectius de la Policia Municipal, dels Mossos d'Esquadra, Bombers i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident ha tingut lloc quan faltaven cinc minuts per les tres de la tarda. El camió, un tràiler de gran tonatge, venia de Campdorà per la C-255 i ha trencat a l'esquerra per entrar a la pedrera d'en Rubau, envaint el sentit contrari. Ha estat llavors quan ha tingut lloc el xoc amb la moto, una Suzuki de color negre, que sortia de Girona i circulava en direcció a Campdorà.

La policia ha tallat l'accés a la zona des del barri del Pont Major. Els efectius sanitaris s'han emportat el motorista fins a l'Hospital Josep Trueta, on ja ha arribat sense vida.