La Policia Municipal de Girona ha detingut un jove de 25 anys, veí de Salt, per un delicte contra la salut pública i un altre delicte per conduir una motocicleta sense haver obtingut mai el carnet. Els fets van succeir ahir, dijous 27 d'agost, a dos quarts de deu de la nit a Girona. Una patrulla que feia tasques de seguretat va veure com un motorista feia una infracció, s'aturava a la vorera d'un carrer, damunt d'un gual, i agafava una paperina que portava dins del casc. Després d'identificar-lo, els agents van comprovar que el detingut duia a sobre 11 paperines plenes de pols blanca, possiblement cocaïna, 240 euros dins d'una bossa i tres telèfons mòbils.

Els fets van succeir ahir, a dos quarts de deu de la nit, quan una patrulla formada per un caporal i un agent de la Policia Municipal de Girona feia tasques de seguretat per la ciutat. Va ser llavors quan van veure com un motorista feia una maniobra antireglamentària per aturar-se posteriorment a la vorera d'un carrer, damunt d'un gual.

Quan els policies es van apropar al motorista per indicar-li que havia realitzat una infracció de trànsit, els agents van veure com el noi - que no s'havia adonat de la presència policial- es treia el casc i del seu interior agafava un paquet, una paperina, que se la guardava a la butxaca dels pantalons.

Davant d'aquest comportament, els policies van decidir identificar-lo i van comprovar que la motocicleta, una Honda model SH125, estava a nom d'una altra persona i que ell no havia obtingut mai cap permís de conducció. Posteriorment, els policies van comprovar que el detingut, de 25 anys, portava 240 euros repartits en petites fraccions dins d'una bossa i, a dins del casc de motorista, van localitzar un paquet que contenia deu paperines amb pols blanca, possiblement cocaïna. A dins d'una de les butxaques dels pantalons van localitzar una altra paperina més.

En total, els agents van comissar-li onze paperines que pesaven 8,2 grams. En el moment dels fets, el detingut també portava tres telèfons mòbils al damunt. Després de fer diverses indagacions i gestions, els agents van detenir el veí de Salt - amb antecedents policials per fets similars- per un delicte contra la salut pública i un altre per conduir sense haver obtingut mai el permís necessari.