La Policia Municipal de Girona va detenir diumenge passat, dia 23 d'agost, Mohammed L., de 30 anys i veí de Girona, i Samir B., de 28 anys i veí de Sarrià de Ter, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força per intenar emportar-se cables elèctrics.

Els fets van passar al voltant de quarts de quatre de la tarda del ?diumenge, quan la central de coordinació policial va rebre una trucada al 092, en què el vigilant de seguretat d'una empresa situada a Sarrià de Ter alertava de l'entrada al recinte de dos presumptes lladres.

Immediatament es van desplaçar fins al lloc indicat tres patrulles amb agents uniformats. Allà els esperaven dos vigilants que estaven de servei i que els van explicar que mentre un d'ells feia la ronda de vigilància pel recinte de la fàbrica, a l'arribar a la zona de la depuradora havia escoltat uns cops molt forts que l'havien alertat.

Seguidament, els policies van iniciar una recerca per la zona que va culminar una estona més tard quan van trobar, a la zona de la depuradora, dues persones que estaven intentant emportar-se cables elèctrics i, en veure els policies, es van amagar.

Els agents van identificar les dues persones i després de fer les gestions els policies van detenir Mohammed L., de 30 anys, i Samir B., de 28 anys, tots dos amb antecedents penals, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.