El tinent d´alcalde, regidor de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació i regidor del Barri Vell, Eduard Berloso, i el tinent d´alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l´Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, es van reunir dimecres amb representants de veïns i comerciants del Barri Vell a la Sala de Junta de Govern Local. L´objectiu de la reunió era informar-los de les afectacions que el rodatge de la sèrie "Joc de trons" tindria a la ciutat la setmana vinent, tal com es va comprometre l´Ajuntament de Girona.

Les afectacions per a vianants de la setmana vinent, la més densa pel que fa a les accions de preparació i rodatge a la ciutat, són les següents:Afectacions als vianants

* Els accessos seran hàbils per els veïns i treballadors de la zona afectada mitjançant l´acreditació.

Cal tenir en compte que, a causa de les restriccions d´accés al carrer de Ferran el Catòlic, l´accés als Banys Àrabs s´haurà de fer la setmana vinent des del carrer de Francesc Samsó. També cal saber que des del carrer de Sant Cristòfor no es podrà accedir a la Catedral per les escales habituals els dies 3 i 4 de setembre.

A causa del rodatge, aquesta setmana estarà tancat l´accés al Jardí dels Maristes, a la plaça dels Jurats, a la placeta de Maria Laffitte, als Jardins de la Francesa i al passeig de la Reina Joana. Durant la setmana vinent tampoc es podrà accedir a la plaça dels Jurats i a Sant Pere de Galligants des de la plaça de Narcís Figueras. També estarà restringit l´accés al camí del marge esquerre del riu Galligants.

Accés tallat a la circulació de vehicles

Afectacions a les zones d'aparcament:

Del 24 d'agost al 16 de setembre, l'aparcament de la plataforma del riu Galligants, al carrer del Bellaire, estarà reservat per a la productora. Del 30 d'agost al 8 de setembre i de l'11 al 16 també tindran reservat l'aparcament de la plaça dels Apòstols i de la plaça dels Lledoners. De l'1 al 15 de setembre també quedarà afectat l'espai de la plaça de Sant Domènec.

Trobareu tota la informació actualitzada al web municipal www.girona.cat/jocdetrons i a les xarxes socials municipals. Es farà arribar la informació de tots els talls de circulació de vehicles i de persones als veïns afectats a través d´una bustiada informativa.

Mapa de les afectacions