El vigilant de seguretat d'un supermercat del carrer del Carme de Girona va acabar agredit després que enxampés una dona que acabava de robar al Mercadona. Això va succeir dijous a la tarda quan el vigilant es va adonar del robatori i que un home esperava la dona a fora del recinte. Per aquest motiu, va sortir al carrer i els va demanar que els ensenyés què portava la dona a la bossa de mà.

La parella va reaccionar agredint el vigilant, el van empentar i pegar. Després van fugir i finalment, els Mossos després d'una recerca, els van localitzar i detenir poc després en un carrer pròxim al lloc dels fets. Havien robat 34 euros en productes. En l'escorcoll els Mossos van trobar productes furtats de dos supermercats més de la ciutat de Girona, un al Dia del carrer Enric Claudi Gribal i Nadal i l'altre, al Novavenda del carrer de la Rutlla.

La quantia sostreta ascendia a uns 60 euros entre ambdós supermercats. Els arrestats són un home i una dona de 28 i 36 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Girona. Són coneguts per la policia i van quedar en llibertat amb càrrecs.