L'empresa que s'han encarregat d'escollir tots els extres que han pres part en el rodatge de Joc de trons a Girona espera poder tornar a la ciutat l'any vinent. En un missatge a la seva pàgina de Facebook, Modexport Internacional, va explicar que l'estada de dos mesos a Girona ha estat "molt intensa i gratificant".

"Gràcies, Girona, per la vostra resposta i acollida. Ens hem sentit com a casa", van assenyalar ahir. I continua explicant que "Esperem tornar l'any que ve, si Joc de trons vol". El punt i final és la frase: "valar morghulis" i "valar dohaeris". La primera significa "Tots els homes han de morir" que sol obtenir com a resposta la segona frase: "Tots els homes han de viure".

L'empresa ha fet aquest escrit amb una imatge de Girona escupint foc metre sobrevola la Catedral i Sant Fèlix. De fons es veu fum, que podria ser el de l'incendi de les Pedreres.

És una nova entrega de la satisfacció per la seva estada a Girona de les diferents parts que han pres part en el rodatge. Ho han fet també molts dels actors de la sèrie a través de les xarxes socials amb expressions lloant els encants de la ciutat, els seus ciutadans i la gastronomia i també els treballadors de la productora han expressat la seva gratitud per la rebuda de la ciutat.