La Policia Municipal de Girona ha detingut un noi de 24 anys i veí de Salt (Gironès) com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets van passar ahir a dos quarts de dues de la matinada. La policia va rebre una trucada que informava que un home estava robant combustible als vehicles aparcats en una superfície comercial del barri de Pedret. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc i va trobar un vehicle aparcat davant de dos camions. En un d'ells hi penjava una mànega connectada al dipòsit de gasoil i al final, un garrafa plena de combustible. Mentre inspeccionaven l'indret, el detingut va sortir corrent però finalment el van poder detenir quan va tornar al lloc dels fets.

La Policia Municipal de Girona ha detingut un noi de 24 anys, Youssuf O., veí de Salt (Gironès) com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. La policia va rebre ahir una trucada a dos quarts de dues de la matinada que informava que un home estava robant combustible als vehicles aparcats d'una superfície comercial del barri de Pedret.

Quan una patrulla s'hi va desplaçar, van veure dos camions aparcats i com d'un d'ells penjava una mànega connectada al dipòsit de gasoil, al final de la qual hi havia una garrafa plena de combustible. Al costat n'hi havia dues més. Davant del camió, hi havia un cotxe que tenia el tap del dipòsit de combustible tret i un muntatge per posar-li el carburant extret.

Mentre els agents inspeccionaven la zona, van veure un noi que sortia del mig dels cotxes estacionats que va fugir corrent. Seguidament, els policies van iniciar una recerca per la zona que va culminar una estona més tard quan el presumpte lladre va tornar a la zona dels estacionaments.

Després de fer diverses gestions, els agents de policia van comprovar que el vehicle estacionat al costat del camió, un Opel Zafira, el conduïa el presumpte lladre i que aquest estava emplenant el dipòsit del combustible del camió. A l'interior del cotxe els policies hi van localitzar unes tenalles i una altra garrafa. Per tot plegat els agents van detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força