No és que volgués ser el primer del dia a entrar als jutjats però el cas és que la va emprendre a cops de pedra contra la porta i va acabar a les garjoles en espera de sa senyoria. La policia local de Girona va detenir ahir a la matinada un home que va tractar de trencar els vidres de la porta dels Jutjats de Girona, a l´avinguda Ramon Folch, a cops de roc. L´home no disposava d´antecedents penals i aquest és el primer delicte que se li coneix.

Van ser un veïns de la zona que van alertar de l´escàndol a dos quarts de quatre de la matinada i una patrulla d´agents va poder localitzar l´individu al carrer Bonastruc de Porta, no gaire lluny de l´entrada dels jutjats, i el va detenir per un delicte de danys.

La porta d´accés va quedar precintada durant el matí per evitar que els vidres, que es van esquerdar però es mantenien encara en l´estructura sense caure, poguessin desprendre´s amb el tràfec de gent que ahir va passar per les dependències.

Definitivament, va acabar sent de les primeres persones a entrar a jutjats però per passar a disposició del jutge en funcions de ­guàrdia que va haver de prendre-li declaració. No es descarta la possibilitat que l´actuació de l´home es degués a un alteració puntual de la conducta.