Les Fires de Girona oferiran enguany més de trenta activitats infantils, patrocinades, un any més, per El Corte Inglés-Hipercor. Entre les propostes destaca l'estrena del Tarlà vestit de festa major, que es penjarà el 24 d'octubre al carrer de l'Argenteria. Allà mateix començarà una cercavila amb la Mula Baba i la Girona Marxing Band, que anirà fins a l'esplanada de la Copa per celebrar el primer concert de La Copeta. En aquesta ocasió, els concerts destinats als més petits inclouran Heavy per Xics, Landry el Rumbero i un concert de música electrònica per a nens el 29 d'octubre, que inclourà també un taller de discjòquei.

A més, Girona continua apostant per recuperar les titelles, de manera que la centenària companyia Titelles Vergés presentarà tres obres en sessions dobles al matí (a les dotze) i la tarda (a les cinc) els dies 24, 25 i 29 d'octubre. Les obres que es representaran seran El rapte de la Siseta, En Guinyol a la Girona napoleònica i En Guinyol i el Far de Sant Sebastià. A més, també es reprendrà la campanya escolar de titelles els dies 26, 27 i 28 d'octubre.

A més, igual que la resta de Fires, les activitats també arribaran a alguns barris de la ciutat. Per exemple, la nova frontissa de Santa Eugènia serà l'escenari de l'espectacle Home roda, del professor Karoli. Mentrestant, al Centre Cívic Ter s'hi podrà veure Gresca Fresca, de la companyia de Parranda, i el centre cívic de Sant Narcís, a la plaça de l'Assumpció, serà l'escenari d'una penjada de mosques de Sant Narcís.

A més, les fires i el Circ Raluy a un euro seran el dia 27 d'octubre, mentre que també es faran, entre altres, una jornada de jocs tradicionals i populars, la gimcana de Sant Narcís i la tradicional trobada de gegants al parc del Migdia.