La Guardia Civil va detenir el passat dijous, 15 de novembre, un home de 67 anys a Bordils (Gironès) per cultivar 224 plantes de marihuana a l'altell d'un bar del municipi. La plantació va ser descoberta durant una inspecció del local que va finalitzar amb diverses actes per infraccions de la Llei del Tabac.

Un cop finalitzada, els agents van localitzar una porta tancada amb clau a la part superior del local. Davant la impossibilitat d'aconseguir les claus, ja que el responsable del negoci assegurava que les tenia el propietari del local, finalment els agents va forçar la porta trobant a l'interior un home arrencant les plantes de marihuana que després va ser identificat com el pare de la persona que dirigia el negoci.

A l'interior de la cambra, els agents, a banda de les 224 plantes de marihuana, van trobar tots els estris necessaris pel seu cultiu com ventiladors, làmpades de calor, extractors i fertilitzants, entre d'altres. Junt amb les plantes i el material de cultiu comissat, el detingut va ser posat a disposició del Jutjat de Guàrdia de Girona.