La unitat canina de la Policia Municipal de Girona va enxampar un home que portava 3 quilos d´haixix dins de l´equipatge mentre estava a l'estació d'autobusos.

El curiós del cas és que la droga estava en pots de llauna de menjar i un aparell de memòria externa USB. Tant les llaunes com l´aparell es veien manipulats i amb les tanques siliconades.

Un cop obertes, els agents van trobar que contenien 41 peces d´una substància de color marró premsada.

Per tot això, s va detenir Angelo de G., de 48 anys, del qual no consta cap altre antecedent policial, com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

La detenció es remunta a ahir al voltant de quarts de cinc de la tarda quan l´agent de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona amb la gossa detectora de raça pastor alemany, amb el nom de Xica, d´indicatiu K10, feien un servei de seguretat ciutadana per l´estació d´autobusos i trens de Girona.

Mentre estaven a l´andana el gos va mostrar interès per una maleta i una motxilla que tenia un home assegut al banc de l´andana de l´estació. La Xica va indicar clarament la presència de substàncies estupefaents a l´equipatge que portava aquella persona.

Immediatament es van desplaçar al lloc dels fets dos agents de suport de la Unitat SIS de la Policia Municipal de Girona. Tot i que Angelo De G.,va negar en un primer moment que portés cap substància estupefaent a sobre, just abans de ser escorcollat va manifestar que efectivament portava haixix camuflat dins el pinzell d´afaitar que duia a la maleta i que era per consum propi.

Un cop obert l´equipatge d´aquest home, la gossa K-10 va tornar a marcar la presència de substàncies estupefaents sota una tovallola que tapava diferents pots de llauna de menjar i un aparell de memòria externa USB. A dins hi van trobar l'haixix, un total de 3 quilos.

Després de fer diverses gestions i per tots aquests fets es va detenir l'home per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.