Esteve Blanch Serra, propietari del Garatge Blanch, ha mort avui a Girona a l'edat de 88 anys. Esteve Blanch havia estat propietari del conegut taller mecànic i concessionari de les marques Opel, Suzuki i Honda, entre altres. Nascut el 1927, va agafar les regnes del negoci a finals de la dècada dels 70, quan el seu pare i fundador de l'empresa, Àngel Blanch, li va passar el relleu.

Esteve Blanch va treballar molts anys al costat del seu pare, compaginant les tasques al taller amb els estudis de Pèrit Industrial, i va passar a dirigir l'empresa just quan aquesta es va traslladar del centre de Girona -a la Ronda Pare Claret- al polígon industrial de Fornells de la Selva. Poc després d'aquest canvi, Garatge Blanch va aconseguir ser el concessionari Opel, que encara avui representa. Posteriorment també va agafar la representació de les marques Suzuki i Honda.

El fill d'Esteve Blanch, Lluís Maria, va agafar la gerència del grup el 1996, però el seu pare mai es va desvincular l'empresa. La cerimònia religiosa de comiat es celebrarà demà a les quatre de la tarda a la parròquia de Vista Alegre i la vetlla es fa al Tanatori de Girona.