Les empreses presenten les darreres novetats al Fòrum Gastronòmic de Girona

Una màquina de fer sushi, cuinar amb nitrogen a sala o plàncton per condimentar plats, algunes d'elles

16.11.2015 | 14:12
La màquina per fer sushi, aquest 16 de novembre del 2015 a l´estand del Fòrum Gastronòmic de Girona · ACN

Al costat de les ponències i classes magistrals de les grans espases de la cuina, el Fòrum Gastronòmic també ofereix a les empreses del sector l'aparador perfecte per presentar-hi les últimes novetats. Des de les més properes, les gironines, fins a les multinacionals, totes aprofiten la fira paral·lela per portar-hi nous productes i tendències, dirigides tant al petit consumidor (en general, gourmet) com als restaurants i gran distribució. Un recipient que permet cuinar amb nitrogen líquid davant dels comensals, una màquina per fer sushi a gran escala, plàncton liofilitzat per potenciar el gust dels plats o la primera anyada d'un cava que fermenta sota el mar són novetats que s'hi ofereixen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema