L'Ajuntament de Salt contractarà els propers mesos un total de 27 persones per fer diverses tasques en benefici de la comunitat. Aquestes contractacions, que es finançaran amb subvencions del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), se sumaran a les tretze persones que actualment ja estan treballant en un programa de Formació i Treball per a persones majors de 45 anys.

Per al programa treball als barris es contractaran 19 persones, mentre que per a la renda mínima d'inserció es contractaran 8 persones més. El programa de treball als barris està dirigit a persones aturades residents els barris que siguin objecte d'actuació, sempre que estiguin inscrites com a demandants d'ocupació no ocupats al Servei Públic d'Ocupació que no cobrin la prestació per desocupació.

Col·lectius vulnerables

D'altra banda, el programa de la Renda mínima d'Inserció va dirigit a les persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció que reuneixin alguna d'aquestes característiques: dones amb càrregues familiars, joves entre 18 i 30 anys, persones de més de 40 anys i persones que estiguin en fase d'esgotar el termini màxim de percepció de la prestació de l'RMI. D'aquesta manera, el principal objectiu de la mesura és ajudar aquells col·lectius que es consideren més vulnerables.