La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest divendres al matí un jove de 19 anys i veí de Salt com a suposat autor d'un delicte de robatori amb força. Cap a quarts de deu del matí, la policia va rebre l'avís que un grup de veïns del carrer Sant Sebastià havia interceptat un lladre. El sospitós, que anava a peu acompanyat d'un altre jove que circulava en bicicleta, va veure sortir la víctima del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Can Gibert del Pla.

Aleshores, es va apropar a la senyora i d'una estrebada li va arravatar la bossa de mà. La víctima va cridar i els veïns, alertats, van aturar el lladre quan intentava fugir corrents. Quan els agents van arribar al lloc, el van identificar i detenir. Els fets van passar al voltant d'un quart de deu del matí de divendres, quan la central de coordinació policial va rebre una trucada al 092 informant que un grup de veïns del carrer de Sant Sebastià havia aturat un jove que acabava de fer una estrebada d'una bossa de mà. Immediatament es va desplaçar fins al lloc indicat una patrulla amb agents uniformats.

Allà els esperaven un grup de veïns del barri que els van explicar que havien vist una senyora que sortia del CAP de Can Gibert del Pla i dos joves que se li apropaven, un amb bicicleta i un altre a peu. Llavors, el noi que anava a peu li havia fet una estrebada a la bossa de mà i havia arrencat a córrer. La víctima va començar a cridar i va ser llavors quan dos veïns van poder interceptar el lladre mentre una altra persona trucava al 092.

"Hem d'agrair la col·laboració ciutadana i el seu treball en cooperació amb la Policia Municipal per ajudar a resoldre alguns incidents que passen a la nostra ciutat", ha destacat el tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, a través d'un comunicat. Seguidament, els agents van identificar el sospitós i el van detenir. Es tracta d'Omar S., de 19 anys, amb antecedents penals. La policia li atribueix un delicte de robatori amb força.