El primer premi del Sorteig de Loteria de Nadal ha estat esquiu amb Girona, que només ha recollit alguns pessics dels tercers i cinquens premis i una sèrie d'un quart premi a Figueres.

En total, sense comptar els premis menors, aproximacions ni devolucions, la Loteria de Nadal ha regat amb uns 44 milions d'euros diferents llocs de Catalunya, un 12% dels més de 383 milions d'euros que els catalans jugaven avui en aquest sorteig extraordinari.

Tretze dècims del 5.163, premiat amb el tercer premi del sorteig d'avui, s'han venut per terminals en una desena de municipis catalans, on els que van demanar aquest número s'han repartit uns 650.000 euros a Barcelona, Calaf, Manresa, Terrassa, Colera, la Jonquera, Sant Joan Les Fonts, Tàrrega i l'Ametlla de Mar.

L'administració número 3 de Blanes, El Follet, ha venut deu dècims d'un dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 00943. Per la seva part, l'administració de loteria i llibreria Rosa de Sant Joan les Fonts va vendre pel sistema electrònic un dècim del tercer premi, el 5163 dotat amb 500.000 euros la sèrie.

La resta de cinquens premis amb prou feines han deixat algun dècim comprat per terminals a Igualada i Vilobí d'Onyar (el 943), i altres solts del 43.221 a Girona i GironaOlot.