L'economista Carles Mulero i Punsí serà el nou cap del gabinet de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont. Mulero és el gerent del Consell Comarcal del Gironès des que es va crear aquest organisme. Nascut a Santa Eugènia fa 52 anys i actualment resident al barri Devesa-Güell, també té la llicenciatura de Dret i de jove va ser jugador del Vilobí CF i del Girona FC, així com membre de la junta de veterans del Girona FC. En les darreres eleccions municipals, Carles Mulero era el número 22 de la llista de CiU a Girona que liderava Carles Puigdemont.

L'alcalde va explicar ahir que ha optat per Carles Mulero en tractar-se d'una persona amb «molta confiança en l'administració local», en referència al seu treball a l'organisme comarcal i que fa molts anys que té «la meva confiança» i sap que «s'hi pot treballar molt bé i fer molt bona feina al seu costat».

En aquest sentit, el batlle gironí va remarcar que el cap de gabinet ha de ser una persona que «treballa colze a colze amb l'alcalde» i que Mulero «és una persona de solvència professional acreditada».

Mulero percebrà un sou de 53.694 euros bruts l'any i assumirà el càrrec oficialment el 4 de gener. Prendrà el relleu de Francesc López, que es va jubilar fa dues setmanes després de ser la mà dreta de Carles Puigdemont els darrers quatre anys. El sou és el mateix que el que cobrava Francesc López com a càrrec de confiança.