Per la seva banda, l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, va explicar al diari digital El Món que "ara la CUP no em representa, no és una decisió de consens quan la meitat del partit no la vol".

El batlle, que no va concretar si deixa el partit o no, va explicar que diversos militants de la CUP de les comarques gironines li havien comunicat durant el dia d'ahir la seva voluntat de donar-se de baixa de la militància de la CUP nacional, "com militants d'altres zones ho haurien fet si hagués sortit suport a Mas", va puntualitzar.

L'alcalde celranenc també va assenyalar que caldrà "veure si la CUP segueix essent una bona eina per fer política a Celrà o no, ho decidirem quan es faci una assemblea", i va recordar que la CUP de comarques gironines va decidir en assembla donar suport a Mas.

També va mostrar la seva indignació el regidor de la CUP a Girona, Lluc Salellas, que mitjançant el seu compte de Twitter va indicar que se sentia "trist". "Sabeu que des de Girona hem treballat internament per un altre escenari. No ho hem aconseguit. Hem d'assumir la responsabilitat", va piular l'edil.

El malestar també es va fer palès en l'assemblea local de la CUP d'Arenys de Mar, que va assenyalar a través d'un comunicat que la decisió "no representa la voluntat de la militància" i va recordar que la posició majoritària "era favorable al procés, un 82% a la comarca i un 100% en la vila".